Suveniri

Srdele u keramici

Zgodni visuljci u obliku ribica uljepšat će svaki dom, a mnogima biti podsjetnik na toplo ljeto provedeno na Jadranu.

Rijeka 2020

Program Rijeka 2020 Europska prijestolnica kulture nije realiziran po planu, no to vas ne mora spriječiti da za uspomenu kupite neki od brojnih suvenira iz kolekcije Rijeka 2020 – šalice, kišobrane, rokovnike, majice, torbe, kemijske olovke i drugo.

Arome Jadrana

Za originalan riječki, kulinarski suvenir pobrinuo se naš Bajo, Davor Lukas! Aromatizirane soli stonske solane Art of salt izvrstan su dodatak primorskoj kuhinji, ali i poklon dragoj osobi.

Zvončari

Dolores Maja Oreški čuva našu nematerijalnu kulturnu baštinu izrađujući figurice zvončara iz našeg i susjednih krajeva – Zameta, Halubja, Rukavca, Muna i drugih.

Torpediraj se

Svaki lokalpatriota poželjet će majicu ili barem magnet Torpediraj se u Rijeku. Ovaj suvenir osmislili su Bernarda Mrak i Nenad Kinkela. Majice postoje u hrvatskoj i engleskoj varijanti, crne i bijele, zapakirane u kvalitetnu valjkastu ambalažu tj. tuljac.

m. Zubovic

Iz radionice Matilde Zubović dolaze nam atraktivni zidni ukrasi, decentna keramika i magneti.

Čabeceda

Od brojnih suvenira koje je osmislila Tina Radosavljević u namjeri da sačuva istarski dijalekt i besidu u Poneštrici nudimo šalice/ČAlice i poster s ČAbecedom.

Grb grada Rijeke

Suvenir kojeg je izradio akademski slikar i restaurator Ivan Buneta.

Shabby Chic

Naša Biljana, osim što uređuje stari namještaj u shabby chic stilu, izrađuje i zanimljive suvenire s riječkim motivima te druge uporabne predmete.

Print na drvenoj podlozi

Ljetni motivi na drvenoj podlozi dimenzije 10 x 10 cm kao podsjetnici na dugo toplo ljeto.

Magneti

Nudimo originalne i raznovrsne magnete za uspomenu